Pieni askel kohti säilymistä

Neljän tappion jälkeen FC Vaajakoski tarvitsisi pikkuhiljaa taas pisteitä välttääkseen loppukauden putoamiskamppailun. Haasteita riittää ja kotivoittotili on edelleen avaamatta. Vaajakoskelle saapunut Oulun Työväen Palloilijat oli ennen tätä peliä viisi pistettä FCV:n takana. Oululaisten kausi on tähän mennessä ollut hyvin epävakaa, mutta takana oli kuitenkin hyvä  4-0-voitto JBK:sta.

FCV (vain) tasapeliksi RoPS:a vastaan

Pieni yllätys Vaajakoskella: Pahasti vajavaisella kokoonpanolla otteluun lähtenyt FCV venyi 1-1 tasapeliin, mutta olisi voinut hieman paremmalla hyökkäysalueen yhteispelillä myös voittaa.

The Aleksis Lehtonen ShowKolme maalia ja neljännelläkin isossa roolissa: Aleksis Lehtonen (pallolla; kuvat: OR)

JJK nauttii kärkipeleistä. Pari viikkoa sitten JS Hercules kaatui 4-0-lukemin. Nyt tuli vastaan VIFK, joka pistekeskiarvon osalta on kettupaitojen suurin haastaja, ja lähti kotiin samalla selkäsaunalla kuin Hercules aiemmin. Niin selkeä kuin tulos onkin, ei peli kuitenkaan ollut ihan niin selvä. Vaikka sarjatilanne näyttää JJK:n osalta hyvältä, pitää todeta, että pelissä ei ollut kaikki kultaa. Yhden miehen suoritukselle voimme kyllä antaa parhaan arvosanaan…

OTP ratkaisi putoamiskamppailun 7 minuutissa

   Sarjapaikkakamppailu Kotalammella. Komeetat kohtasi sarjan häntäpään taistelussa OTP:n, joka lähti otteluun varsin kansainvälisellä kokoonpanolla. Kummallakin joukkueella oli viisi pistettä tilillä. Voitolla oli tarjolla paikka säilymissijalla, sillä GBK ja JBK (mol. 6 p) pelaavat sunnuntaina vastakkain.

© Jalkapalloviikko 2020