HoDy mitalikurssilla – LPK jäi jalkojen alle

Taulukkonaapurit Lohikosken Pallokerho ja Holstin Dynamo kohtasivat keskiviikkona Jyskän kentällä. LPK oli ennen ottelua kolmantena yhden maalin verran Holstin Dynamoa edellä. Siihen nähden ottelu päättyi yllättävän selvänumeroisesti.

Cityketut v KaPa-51: Selkeän johdon sulaminen yhdessä minuutissa

   Kangasniemeläiset marssivat tällä hetkellä voitosta voittoon ja pysyttelevät näin Kypärämäki Rangersin perässä.
  Sarjanousija Citykettuja sen sijaan joutuu etsimään taulukon häntäpäästä. KaPa-51:ä vastaan pisteitä oli tulla, vaikka tilanne oli välillä jo 0-3.

Juusot karkaavat laidalla—LPK hakee kauden avausvoiton

   Kamppailu Jyskän kentällä tarjosi yleisölle kaksi täysin erilaista puoliaikaa. Avausjaksolla molemmat joukkueet pelasivat takki auki. Tauon jälkeen molemmat panostivat puolustukseen, ja maalipaikat olivat kauan kiven alla.

Hieno tunnelma ja tasapuolinen pistejako JämsänkoskellaBET:n Tino Puronaho v JIlveksen Roni Puronaho (kuvat: OR)

Jämsänkoskella on tunnelmaa. Futispaikkakunnalla sade ei estä yleisöä tulemasta kentälle (onhan pääkatsomossa katto), ja kannattajaryhmä Herranmetsä laulaa, siitä viis kastuuko vai ei. Pelillisesti Nelosen ottelusta ei voi odottaa suurta taidenäytöstä, mutta märällä nurmikolla oli vielä aivan oma antinsa ottelulle.

HoDy tekee puolitusinan Huima/Urhoa vastaan


kuvat: Esa Happonen

Ero kahden kierroksen jälkeen ei voisi olla suurempi. Holstin Dynamo haki kauden toisen selkeän voiton, kun taas Huima/Urho on kahden tappion jälkeen tippunut maanpinnalle. 39 katsojaa kävivät keskiviikkoiltana Jyskän kentällä – noin 2/3 osaa heistä pääosin vierasjoukkueen takia. Toiminnanjohtaja, hyökkääjä, joka ei ole pelikunnossa, naisten joukkueen pelaajia, entisiä huimalaisia. Huima/Urholla ei ole ainakaan yleisöongelma, mutta kulttuuri ei tee maaleja – tai tekihän joku katsojista, mutta sen raportin julkaisimme jo eilen.

© Jalkapalloviikko 2020