Kahden maalin johto valui käsistä

Kaksi joukkuetta, jotka taistelevat melko yllättäen Nelosen pronssipaikasta, kohtasivat keskiviikkoiltana Jyskässä. Jännittävä ottelu, joka muistutti välillä viime vuosisadan jalkapallosta, olisi kyllä ansainut enemmän yleisöä.

HoDy:n voittoputki päättyi

Toukokuun lopussa Holstin Dynamo oli kärsinnyt murskatappion, kun sarjakärki Rangers otti 8-0-voiton. Neonvihreät unohtivat tätä nopeasti ja aloittivat vakuttavan voittoputken. BET (7-2), LPK (5-0) ja ViPa (2-0) kaatuivat melko selkeästi. Seuraavaksi jonossa oli Cityketut, jotka näyttivät heti pelin alussa, että heistä ei ole teuraskarja.

Cityketut v KaPa-51: Selkeän johdon sulaminen yhdessä minuutissa

   Kangasniemeläiset marssivat tällä hetkellä voitosta voittoon ja pysyttelevät näin Kypärämäki Rangersin perässä.
  Sarjanousija Citykettuja sen sijaan joutuu etsimään taulukon häntäpäästä. KaPa-51:ä vastaan pisteitä oli tulla, vaikka tilanne oli välillä jo 0-3.

HoDy mitalikurssilla – LPK jäi jalkojen alle

Taulukkonaapurit Lohikosken Pallokerho ja Holstin Dynamo kohtasivat keskiviikkona Jyskän kentällä. LPK oli ennen ottelua kolmantena yhden maalin verran Holstin Dynamoa edellä. Siihen nähden ottelu päättyi yllättävän selvänumeroisesti.

Hieno tunnelma ja tasapuolinen pistejako JämsänkoskellaBET:n Tino Puronaho v JIlveksen Roni Puronaho (kuvat: OR)

Jämsänkoskella on tunnelmaa. Futispaikkakunnalla sade ei estä yleisöä tulemasta kentälle (onhan pääkatsomossa katto), ja kannattajaryhmä Herranmetsä laulaa, siitä viis kastuuko vai ei. Pelillisesti Nelosen ottelusta ei voi odottaa suurta taidenäytöstä, mutta märällä nurmikolla oli vielä aivan oma antinsa ottelulle.

© Jalkapalloviikko 2020