8-2! – selkeät numerot Kutosen kärkipelissä

Molemmat joukkueet olivat ennen kohtaamista hävinneet tasan yhden ottelun. Sarjakärjessä oleva Rangers /2 oli pelannut kuitenkin jo kaksi peliä enemmän. Blackbird Akatemia oli lähinnä piilokärkijoukkue, jonka hyvä tilanne paljastui vastaa tarkemmalla katsella tilastoihin.

Tomi Karlstedt pommittaa nyt Kutosessa - mutta voiton vei FC Saarijärvi

Jyskän sateisella ja itikkaisella tekonurmella nähtiin maanantai-iltana kunnon maalihulinat. Kotijoukkue Reds teki neljä malja ja Saarijärveltä asti saapuneet vieraat vielä yhden enemmän.

KonnU:n avauspiste Comets’ Parkissa

   44 katsojaa laskettiin tiistaina Comets’ Parkissa, kun Komeetat /3 kohtasi Konneveden Urheilijat. Maalia ei nähty, mutta sentään loppuvaiheessa hieman jännitystä.

Rangers /2 jatkaa kärjessä

   Kutosdivari. Sarja jossa jalkapalloa ei oteta liian vakavasti, vaikka voittoa haetaankin tosissaan. Vaikka joku mokaa maalipaikassa kaatumalla omiin jalkoihinsa, juuri kun laukaus pitäisi saada aikaan, ei kukaan huuda vittusaatanaa. Kaikkia vähän naurattaa, myös maahan kaatunutta pelaajaa. Pääsi sentään maalipaikkaan. Seuraava menee sisään.
   Osa pelaajista tulee paikalle hieman myöhässä. Valmentajaa se ei näy haittaavan, kunhan on jossain vaiheessa ottelua vaihtopelaajia tarjolla. Niitä tarvitaan. Rauhallisen saapumisen syy saattaa olla, ettei vaan joutuisi lämmittelemään. Paras terävyys on hyvä säästää ratkaisuhetkille, ettei vaan olisi ylikunnossa.
   Jonkun tyttöystävä ojentaa verkkoaidan yli kiireessä kotiin jääneet säärisuojat. Vajaan puolen tunnin pelin jälkeen yksi pelaajista meinaa oksentaa vaihtokopin taakse.

PaRi v HPP - Pistejako jäätävän kylmässä myöhäisillassa

Maanantain myöhäisillassa Palokassa kohtasivat Palokan Riento ja Haapamäen Pallo-Pojat. HPP oli kaivanut varastosta mustat pelipaidat, mutta se oli oikeastaan ainoa asia, joka erotti joukkueet toisistaan. Sekä mustat shortsit että keltaiset sukat olivat täysin samaa sävyä.

© Jalkapalloviikko 2020