Blackbird Akatemia voitti kärkiottelun

Blackbird Akatemia ja Komeetat/3 aloittivat yläloppusarjan maanantaina Jyskässä. Blackbird lähti yläloppusarjaan kärjessä ja voitto Komeetoista olisi askel lähempänä sarjanousua. Jos tulee voitto, tarvitsee kahdesta viimeisestä ottelusta voittaa vain toinen, jolloin muiden tuloksilla ei ole väliä.

Inter aloitti vajaamiehityksellä

Voiko puhua jo kriisistä? Kuuden ottelun tappioputkella Inter Jyväskylä tuli Vehkalammella - mutta oikeistaan sinne saapuivat vain 10 miehiä ja joutui näin aloittamaan pelin vajaalla. Lähtökohdat olivat vaikea, mutta joukkue pysyi pitkälti hyvin mukana.

PaRi toipunut kovasta tappiosta - Reds 5-1:n jälkeen 1-5

Palokan Riento sai kotikentälleen vieraita Vaajakoskelta, kun FCV/Reds tuli 5-1 päättyneen Inter ottelun jälkeen hakemaan toista peräkkäistä voittoa. PaRi oli puolestaan hävinnyt edellisessä ottelussa Blackbird Akatemialle selvin 6-1 numeroin, joten heillä oli tarkoitus kääntää kelkka toiseen suuntaan.

JJK /4:n puolustus kesti 68 minuuttia - FCBA:n voittoputki jatkuu

FC Blackbird kasvatti tiistai-iltana voittoputkensa kuuden ottelun mittaiseksi, kun kovasti taisteleva JJK /4 kaatui lopulta 0-2-lukemin.

Niklas Nummi osui Muholassa neljästi

Niklas Nummi (pallolla) viihtyi Muholassa ja teki neljä maalia. Hänen takana MJK-toppari Eelis Lindholm, jonka takana ehkä Keski-Suomen jalkapallon kaunein PuuCee (kuvat: FZsch)

Harvoin Muholan kentän nurmikko on näyttänyt niin tasaiselta ja tuoreelta kuin perjantai-iltana, kun MJK kohtasi JJK /4. Alusta oli paras mahdollinen Kutosen kamppailulle ja kun sateet olivat väistyneet myös kyläläiset löysivät paikan päälle.

© Jalkapalloviikko 2020