Mitä kuuluu, ...Teppo Marttinen?

Tänä iltana Miesten Kakkosessa kohtaavat SJK Akatemia ja JJK. Jyväskyläläislähtöinen maalivahti Teppo Marttinen, 24, on pelannut kummassakin seurassa. Kuulostelimme häneltä, mitä kuuluu Vaasaan, jossa hän edustaa nykyisin VPS, sekä miltä mieltä hän on SJK Ak - JJK ottelusta.

Haastattelu: Niia Salminen kylässä Jyväskylässä

Niia Salminen, 18, on PetPet:n ja JyPK:n kasvatti, joka siirtyi kaudeksi 2021 Hongan riveihin. Kauden avausottelussa Tampereen Ilvestä vastaan hän pelasi 90 minuuttia ja syötti tasoitusmaalin. Tulevana lauantaina 24. huhtikuuta pelattavassa ottelussa JyPK:n ja Hongan välillä Salminen pääsee ottamaan mittaa entisestä joukkueestaan Jyväskylässä. Kysyimme hänen mietteitään uudesta joukkueesta ja tulevasta kaudesta.

Uusi tulokas: Inter Jyväskylä

kuva: Inter Jyväskylä

Alkavalle kaudelle on tulossa uusi nimi Jyväskylän jalkapallokartalle: Inter Jyväskylä. Seura on aloittanut toimintansa viime vuonna ja kokoonpanosta löytyy nimiä, jotka ovat tuttuja viime kauden Vitosesta ja jopa Nelosesta. Inter tulee tavoittelemaan Kutosen C1-lohkossa Yläloppusarjapaikkaa.

Kommentti: Brändi ei toimi!

Tänään: Felix Zschauer kommentoi Naisten Vitosen sarjasysteemiä ja sarjan nimen

0-12! KuPS vyöryy Cupissa JyPK:n yli

Lukemat ovat rumia – eikä siihen löydy Jyväskylän Pallokerhon osalta tarpeeksi selityksiä. Joukkueiden tasoerossa näkyi materiaalieron lisäksi varsinkin, kuinka paljon edellä Kuopion Palloseura on valmistautumisprosessissa. Vierailla oli takana erilaisia kovatasoisia harjoitusmatseja, ja myös harjoitusolosuhteet ovat kunnossa, kun taas JyPK kärsii mm. Vehkahallin poisolosta.

© Jalkapalloviikko 2020