Keskisuomalaisille haastavat arvat 4.kierrokselle

Torstaina suoritettiin Suomen Cupin 4. kierroksen arvonta.  Viimeiset kaksi keskisuomalaisedustajaa saivat melko vaikeita vastustajia.

JPS – PKKU: Toinen jakso näytti tasoeron

Lämpimässä auringonvalossa pelattiin tänään vuoden ensimmäinen jalkapallo-ottelu Viitaniemen kentällä, kun Jyväskylän seudun Palloseura kohtasi Suomen Cupissa PK Keski-Uusimaan. Pelaaminen ”Nisulan montussa” onnistui vain, koska JPS:n taustahenkilöt olivat edellisillalla hakanneet viimeiset jäät kentältä. Jääpallokenttänäkin tunnettu “monttu” jaksoi pitkään pistää jalkapallolle vastaan.

100 vuotta Säynätsalon Riento

Huhtikuu 1922. Säynätsalo. Saaressa, joka erotti vuosi aikaisemmin Muuramen kanssa Korpilahden kunnasta ollaan tyytymättömiä, että verotulot lähtevät mannermaalle ja valmistellaan oman kunnan – eli Säynätsalon kunnan – itsenäistymistä. Samalla herätetään paikallisen urheiluseuran toimintaa. Tulos on tänä vuonna 100 vuotta täyttävä Säynätsalon Riento.

PEPO Cupissa jatkoon – kauneuspalkinto BET:lle

Suomen Cup on kilpailu, jossa pienet pystyvät kiusaamaan isoja. Silloin, kun se iso turhautuu ja pikku Davidilla on hieman onnea, se voi olla, että 90 minuuttia (tarvittaessa + jatko-ottelu ja rangaistuskilpailu) jäävät ikimuistoiseksi legendaksi historiakirjoihin.
Varsinkin lehdistönä toivotaan aina, että sellainen legendaarinen peli syntyisi meidän silmien edessä. Harvoin se toteutuu. Ja on muutama tekijä, joiden olisi hyvä olla kunnossa, jotta legendaarinen ottelu toteutuu todennäköisimmin.  Blue Eyes Teamilla oli keskiviikkona vaikeat lähtökohdat lähteä otteluun ja näin tämä yksi kultainen hetki, jolloin Simo Korpela laukoi pallon  tolpan kautta kauniisti maaliin, tuskin löytää tietään historiakirjoihin – kun PEPO teki 14 maalia liikaa.

Reipas pudotti FCV:n Suomen Cupista

FC Vaajakoski sai Vehkahalliin vieraita Lahdesta, kun jopa seitsemän kertaa cupin voittanut Reipas saapui valmentaja Tommi Kautosen johdolla mittaamaan vaajakoskelaisten uudistuneen iskukyvyn. Harmittavasti FCV:stä Lahteen siirtynyt Masa Malen ei ollut kentällä painimassa Matias Sarlinin kanssa, vaan pysyi siviilit päällä kentän reunalla.

© Jalkapalloviikko 2020