Takatolppa - 50:n juhlavuoden kunniaksi

Naisten Liigasta on tullut Kansallinen Liiga, Kansallinen Ykkönen tulee kohta perässä. Helmarit menevät Annan johdolla kisoihin ja kannattajana olemme mukana, vaikka Korona yritti sulkea meidät ulos.

Mutta mistä on naisten jalkapallo tulossa? Mikä on sen identiteetti? Miltä näyttää tulevaisuus?

Takatolppa on JaVin lehti Naisten jalkapallosta. Sitä julkaistaan neljä kertaa vuodessa. Lehdessä seurataan jalkapallon naisten sarjojen ja seurojen ajankohtaisia ilmiötä, kommentoidaan kehitystä ja tutkitaan sen historiaa ja identiteettiä. Ensimmäinen lehti julkaistaan keväällä 2021.

Vuonna 1971 pelattiin Suomessa ensimmäinen Naisten Cup, vuotta myöhemmin ensimmäinen virallinen Mestaruuskilpailu. Tutkimme Takatolpassa niitä 50 vuotta pala kerrallaan, samalla kun seuramme polkua tästä eteenpäin. Missä ovat seurat, jotka olivat muutama vuosi sitten pääsarjassa? Onko Kainuun, Lapin kylien tai Kymenlaakson tytöille tarjoilla futistoimintaa? Mikä on Palloliiton, seurojen ja kannattajien tai fanien visio? Puhumme näistäkin aiheista. Katsomme myös ulkomaihin (ei pelkästään Euroopan huipulle) ja nostamme esille mielenkiintoisia henkilötarinoita.

Takatolppaa pystyy tilaamaan yksittäisenä lehtenä (7,20 €), kestotilauksena (4 numeroa, 26 €) tai tukitilauksena (4 numeroa, 40 €). Kauppaan pääset tästä.

Takatolppa #1 julkaistaan toukokuussa 2021. Lehdessä aiheena mm.:

Teema
- Mimmit? Naiset? Kansallinen Liiga? Naisjalkapallon tai jalkapallonaisten identiteettikysymys

muut aiheet
- Pieni kausiennakko Liigasta Vitoseen

- Kriisipalaveri: Kuulumisia seuroista, jotka ovat nähneet jo parempia aikoja
- Perinne: KTP ja SeMi
Kansainvälinen
- Tšekki

Mediakortti

 

Viikkolehti Keski-Suomen Jalkapalloviikko: mediakortti

 

 

JaVi TV: mediakortti 2020

 

 

P13: JJK kärkeen - KuPS:n maalihanat aukesivat illemmalla

Tuplakierroksilla on puolensa ja toista - esimerkiksi kotipelejä on tavallista vähemmän. Positiivinen puoli on mahdollisuus päästä tappion jälkeenkin vielä onnistumisen kanssa kotiin. P13 Liiga-karsinnan Kuopion pelipäivästä kaikki osallistuneet pääsivät avaamaan pistetilinsä. Pelit olivat hyvin erilaisia.

Vieraskirjoitukset & Kuvat

 

 

Haluatko kirjoittaa raportin?

Visiomme on julkaista joskus peliraportit kaikkiin peleihin, jotka Suomessa pelataan. Keski-Suomen Jalkapalloviikkoa julkaisemme säännöllisesti lehtenä, muilla alueilla on tarkoitus päästä siihen. Etsimme myös siihen potentiaalisia kirjoittajia ja meidän nettisivuun mahtuu jo nyt.

Jos kävit pelissä ja haluat kirjoittaa muutamaa sanan, kuka hallitsi, mikä pelaaja oli tänään tosi hyvä ja kuka teki saksipotkumaalin, olisimme erittäin kiitollisia. Jos meinaat kirjoittaa pidemmän raportin, olisi hyvä ilmoita suunnitelmasta etukäteen, niin pystymme suunnittelemaan meidän layout sen mukaan.

Jos sinulla on ottelusta myös kuva, voit laittaa sen samaan viestiin liitteenä.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Sinulla on hieno kuva jostain ottelusta?

Lähetä sen meille.

Laita kuvan nimeksi ottelun päivämäärä (VVVV-KK-PP), ottelupari ja nimesi tai tunnuksesi, jolla haluat olla mainittu, jos kuvan julkaistaan.

Plussaa on myös, jos laitat mukaan, kuka on kuvassa.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Jalkapalloviikko 2020