Rangers /2 voittaa harjoitusottelun Äänekoskella

8.2.2022 Harjoitusottelu (M4)
Äänekosken Huima/Urho - Kypärämäki Rangers /2 1-5 (0-1)
MAALIT: 31. 0-1 Kosonen, 49. 0-2 Kosonen, 50. 0-3 Keskinen, 71. 1-3 Terho, 85. 1-4 Kohonen, 89. 1-5 Kohonen

Harjoituspelissä Miesten Nelosen joukkueiden välillä Kypärämäki Rangers /2 otti tiistai-iltana 5-1 voiton Huima/Urhosta. Äänekosken ylipainehallissa Rangers hallitsi peliä odotetusti. Kotijoukkue Huima/Urho puolusti kuitenkin tiiviisti, eikä Rangers saanut hirveästi avausjaksolla maalipaikkoja. Avausmaalin teki Rangersin keskikenttäpelaaja Jukka Kosonen puolen tunnin kohdalla.

Toisella jaksolla Rangers aloitti tehokkaasti ja teki nopeasti kaksi maalia. 49. peliminuutilla Kosonen puski pallon Olli Väätäisen keskityksestä verkkoon. Minuuttia myöhemmin osui Jere Keskinen. Maalivahdilla ei ollut mahdollisuutta torjua, kun pallo meni Kososen jalkaosuman kautta takakulmaan 0-3:een (50.).

Vieraat pelasivat fyysisesti, kun taas kotijoukkue varoi kontaktia monissa tilanteissa. Kahdesta ”vanhasta vihollisesta” Äänekosken Huimasta ja Suolahden Urhosta uusiksi muodostunut yhteisjoukkue Huima/Urho sai kuitenkin ajan myötä muutaman maalipaikan. Kotijoukkueen maalin teki maalitykki Joni Terho taitavasti boksin rajalta volleyna takakulmaan (71.).

Ottelun loppuhetkillä Rangers otti taas hallinnan itselleen ja nosti lukemat Matti Kohosen (85., 89.) kahdella maalilla 1-5:een.