Etäseminaari Itä-Suomen JaVista, la 12.12. klo 14

Jalkapalloviikko tähtää Itä-Suomeen. Vuonna 2013 harrastusprojektina alkanut JaVi on vuosien mittaan kasvanut. Vuonna 2015 projekti sai Itä-Suomen piirin erityistunnustuksen Kausilehdestä ja viikottaisista pelijutuista. Visiona on kehittää suomalainen media, joka raportoi peleistä valtakunnallisista pääsarjoista aina paikalliseen ruohonjuuritasoon saakka, ja nostaa näin jalkapallokulttuuria esiin koko laajuudessaan. Se myös houkuttelee ihmisiä lähikentille ja tarinoi divareiden sankareista. Tapahtumat jokaisella kentällä ovat tärkeitä, ja jokainen seura on arvokas jalkapalloharrastuksen mahdollistaja.
Kaudella 2020 julkaistiin ensimmäisen kerran fyysistä lehteä läpi kauden Keski-Suomeen. Luonnollisesti raportoitiin jo silloin pohjoissavolaisten ja pohjoiskarjalaisten joukkueista, jotka pelasivat samoja sarjoja. Toimittaja- ja seuraverkostollamme on hyvä pohja, ja se on kasvamassa entisestään. Olemme myös some-kanavilla esillä, ja myös JaVi TV:n lähetykset ovat kanava, jota haluamme kehittää entisestään. Lisää taustatietoa ja mm. mediakortti löytyy https://jalkapalloviikko.fi nettisivuiltamme.
Seuraava looginen askel on säännöllinen aluelehti Itä-Suomeen. Suunnitelmamme ovat jo edistyneet hyvin. Haluamme tässä vaiheessa silti vielä mitata, millainen kysyntä aluelehdelle on, ja kuunnella paikallisen jalkapalloväen ideoita ja toiveita julkaisun sisältöön.
Itä-Suomen Jalkapalloviikko järjestää kuvattua tarkoitusta varten digitaalisen etäseminaarin lauantaina 12. joulukuuta kello 14-16 välillä.
Linkin tapahtumaan saat lähettämällä lyhyen sähköpostiviestin osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ja viestiin tiedot: seura/joukkue jota edustat.
Urheilullisin terveisin,
Felix Zschauer
Jalkapalloviikko

Print