LehPa:lle neljäs tappio putkeen - JJK /2 jatkaa kotivoittoputkessa

Jalkapallossa kannattaa tulla ajoissa kentälle. Varsinkin Miesten Kolmosessa tärkeämpiä tapahtumia nähdään jo alkuvaiheessa. Ottelussa JJK /2 - LehPa-77 pallo kävi ensimmäisen 20 minuutin aikana jo neljästi maalissa.

Böördi voitti vedenjakajapelin PK-37:ä vastaan

FC Blackbird kohtasi keskiviikkona Viitaniemen hornankattilassa Iisalmelaisen PK-37. Molemmat joukkueet olivat viime aikana kärsineet takaiskuja. Blackbird hävisi Keuruulla, PK-37 JJK /2:n luona sekä kotona AC Barca vastaan.
   Vaikka keli oli kuuma, ei se näkynyt paljon haittaavan joukkueiden intoa. Toki välillä aurinko häiritsi pallon näkemistä ja joitakin arviointivirheitä keskikentällä nähtiin. Mitään ratkaisevaa ei kuitenkaan sään piikkiin voi laittaa.

Ratkaisu reilun 20 minuutin jälkeen – SaPa:n onni kateissa

FC Blackbird lähti selkeänä ennakkosuosikkina matsiin Savon Palloa vastaan. Pieksämäkeläiset olivat hävittäneet viisi viimeistä ottelua putkeen, eivätkä ole tehnyt sinä aikana – eli huhtikuun jälkeen – maalin maaliakaan. Böördin joukkueessa puuttui mm. Jere Tuomaranta (4. keltainen kortti) ja Olli Koittola. Sen sijaani penkki oli täynnä akatemialaisia, joille oli myös luvassa peliaikaa.

Selkeä voitto derbyssä - JPS:n kotivoittoputki jatkuu

Jyväskylän Seudun Palloseura oli kotijoukkue, kun JPS isännöi Viitaniemessä JJK/2:ta. Ei siellä paljon todellista merkitystä, mutta isännille se oli jo kolmas kotivoitto putkeen. Sarjataulukossa punaiset kamppailevat Blackbirdin kanssa kaupungin herruudesta. JJK /2 otti sen osalta takaiskun.

Kiistanalainen rankkari ratkaisi pelin - PK-37 tippuu kärkiryhmästä

   PK-37:n kausi jatkuu vaihtelevasti. 4-4 kotona JPS:a vastaan, sen jälkeen 5-0-voitto Lehmosta. Maalintekoilosta ei ollut Jyväskylässä enää havaintoa. Suurempi ongelma oli kuitenkin, että kolme päästettyä maalia oli liikaa.

© Jalkapalloviikko 2020