Selkeä voitto derbyssä - JPS:n kotivoittoputki jatkuu

Jyväskylän Seudun Palloseura oli kotijoukkue, kun JPS isännöi Viitaniemessä JJK/2:ta. Ei siellä paljon todellista merkitystä, mutta isännille se oli jo kolmas kotivoitto putkeen. Sarjataulukossa punaiset kamppailevat Blackbirdin kanssa kaupungin herruudesta. JJK /2 otti sen osalta takaiskun.

Ratkaisu reilun 20 minuutin jälkeen – SaPa:n onni kateissa

FC Blackbird lähti selkeänä ennakkosuosikkina matsiin Savon Palloa vastaan. Pieksämäkeläiset olivat hävittäneet viisi viimeistä ottelua putkeen, eivätkä ole tehnyt sinä aikana – eli huhtikuun jälkeen – maalin maaliakaan. Böördin joukkueessa puuttui mm. Jere Tuomaranta (4. keltainen kortti) ja Olli Koittola. Sen sijaani penkki oli täynnä akatemialaisia, joille oli myös luvassa peliaikaa.

Böördi-palokunta myrkkyä Riverille

   Lauantai oli koulujen päättäjäispäivä, joten kansan ohjelmassa oli sukulaisjuhlia. Futisriippuvaisten ei kuitenkaan tarvinnut pärjätä täysin ilman pallopeliä, kun FC Blackbird ja SC Riverball pelasivat jännittävän ottelun Viitaniemessä.

Kiistanalainen rankkari ratkaisi pelin - PK-37 tippuu kärkiryhmästä

   PK-37:n kausi jatkuu vaihtelevasti. 4-4 kotona JPS:a vastaan, sen jälkeen 5-0-voitto Lehmosta. Maalintekoilosta ei ollut Jyväskylässä enää havaintoa. Suurempi ongelma oli kuitenkin, että kolme päästettyä maalia oli liikaa.

JJK /2 leikitteli voiton SaPa:sta

   Torstai-illan sateessa kohtasivat Viitaniemellä JJK /2 ja Savon Pallo. Palkintona voittajalle oli Kolmosen keskikasten perässä pysyminen.

© Jalkapalloviikko 2020