Blackbird Akatemia voitti kärkiottelun

Blackbird Akatemia ja Komeetat/3 aloittivat yläloppusarjan maanantaina Jyskässä. Blackbird lähti yläloppusarjaan kärjessä ja voitto Komeetoista olisi askel lähempänä sarjanousua. Jos tulee voitto, tarvitsee kahdesta viimeisestä ottelusta voittaa vain toinen, jolloin muiden tuloksilla ei ole väliä.

Inter aloitti vajaamiehityksellä

Voiko puhua jo kriisistä? Kuuden ottelun tappioputkella Inter Jyväskylä tuli Vehkalammella - mutta oikeistaan sinne saapuivat vain 10 miehiä ja joutui näin aloittamaan pelin vajaalla. Lähtökohdat olivat vaikea, mutta joukkue pysyi pitkälti hyvin mukana.

PaRi oli 45min yllättyksestä kiinni - Böördin kolmosdivaripelaajat ratkaisivat ottelun

   Tiistaina Blackbird Akatemia kohtasi Vehkalammella Palokan Riennon. Blackbirdin edustuksen ollessa lomailemassa, ehti useampi pelaaja kolmosdivarista auttelemaan Akatemiaa. Blackbirdin nimien perusteella ajoittain kentällä olisi voinut olla vähintään kolmosdivarijoukkue: Tomi Petrescu, Saku Leppänen, Teemu Vänttilä, Roope Hietanen, Sampo Ruotanen jne. Toki joillakin pelaajilla on takana loukkaantumisia ja muutenkin pelikuntoon pääsemiseksi tarvitaan minuutteja, joten heidän peluutuksensa oli perusteltua, vaikka ylikylän ukkojen peluuttaminen hieman Riennon kannattajia taisi häiritä. Pelaajista oli ehkä mielenkiintoista päästä kokeilemaan miten kolmosen pelaajien kanssa pärjää?

Niklas Nummi osui Muholassa neljästi

Niklas Nummi (pallolla) viihtyi Muholassa ja teki neljä maalia. Hänen takana MJK-toppari Eelis Lindholm, jonka takana ehkä Keski-Suomen jalkapallon kaunein PuuCee (kuvat: FZsch)

Harvoin Muholan kentän nurmikko on näyttänyt niin tasaiselta ja tuoreelta kuin perjantai-iltana, kun MJK kohtasi JJK /4. Alusta oli paras mahdollinen Kutosen kamppailulle ja kun sateet olivat väistyneet myös kyläläiset löysivät paikan päälle.

Komeetat /3 piti FCS:n kurissa – ajanpeluusta heilahti punainen kortti

Jyväskylän Komeetat /3 on menossa kovaa vauhtia kohti yläloppusarjaa. Aaro Eerola piti FC Saarijärven pitkään pelissä, mutta lopulta maalivahti teki ratkaisevan virheen, joka avasi kotijoukkueelle tien voittoon.

© Jalkapalloviikko 2020