Kaksi ylärimaosumaa, muttei maaleja – VJS ja JyPK jakavat pisteitä

VJS Vantaa haki viiden ottelun tappioputken jälkeen kotona yhden pisteen Jyväskylän Pallokerhosta. Tulos on suurempi pettymys vieraille, mutta vantaalaisetkaan eivät selvinneet ilman takaiskua.

PKKU:n historian suurinumeroisin voitto Ykkösessä - kaksinkamppailu tiivistyy

   Kärjessä kaksinkamppailu TPS:n ja PKKU:n välillä tiivistyy. PK Keski-Uusimaa otti Ykkösen historiansa suurinumeroisimman voiton, kun VJS kaatui 7-0-lukemin. Punamustat ovat enää vain kolme pistettä TPS:aa perässä, ja turkulaisilla on lisäksi yksi ottelu enemmän pelattuna. Vilkaisu maalieroihin (TPS +16, PKKU +17) puhuu myös selvää kieltä kärkikamppailun tiukkuudesta.

Sarjakärki TPS kaatui Jyväskylässä – tuomaritoiminta aiheutti keskusteluaJyPK:n riemu Alma Forsténin (keskellä) avausmaalin jälkeen (kuvat: OR)

   Jyväskylän Pallokerho voitti myös kauden kuudennen kotiottelunsa. Turun Palloseura jäi pienistä valonpilkahduksista huolimatta kauas odotuksista. Näin kaksinkamppailu TPS:n ja PK Keski-Uusimaan välillä tiivistyy entistään.

Maija Merosen unelmalaukaus kaatoi PKKU:n

JyPK pysyy tutussa kaavassa. Vieraana ei löydetä vastustajan maalia, mutta kotona pisteet ovat lukittuna ahneiden vieraiden tassuista. Sen piti oppia myös PKKU, jolle tappio oli kauden ensimmäinen.

© Jalkapalloviikko 2020