Ensimmäinen JIlves-voitto melkein 49 vuoteen

   Jämsänkosken Ilves haki torstaina melko historiallisen voiton. Se on ainakin tämän sukupolven ensimmäinen naisten 11v11-sarjoissa. JaVi-tilastopankin mukaan se on lisäksi ensimmäinen vajaaseen 49 vuoteen! Silloin JIlves pelasi Mestaruuskilpailun 7. lohkossa ja otti 8 ottelusta 4 voittoa. Viimeinen niistä oli vierasvoitto Viialan Peli-Veikoista (6-1).
Nyt JyPK /3:a vastaan voittoon riitti yksi maali.

Huima toisen voiton jälkeen hyvässä kurssissa

Toinen peli – toinen voitto. Äänekosken Huima aloittanut kauden vahdilla. Vielä on liian aikaista tehdä suurempia johtopäätöksiä, mutta yläloppusarjahaaveiden kannalta tämä kuuden pisteen viikko päättyi mainiosti.

Naisten Kolmonen Itäinen 2022 - laskutikku taskussa

Kymmenen joukkuetta osallistuvat tämän kauden Naisten Kolmoseen. Varsinkin siinä mielessä, että etäisyydet ovat – KJP:sta huolimatta – selkeästi pienentyneet, olisi kaksinkertainen sarja ollut mahdollinen.
Jatketaan kuitenkin kahden alkulohkon ja kahden loppusarjan systeemillä, sillä erolla, että tänä vuonna loppusarjatkin tulevat olemaan kaksinkertaisia sarjoja.
Viime kaudella nousukamppailu oli erittäin jännittävä. Peräti kolme joukkuetta oli tasapistein kärjessä ja näin nousija PEPO Lappeenranta ratkaisi nousun keskinäisten ottelujen perusteella. Se on toki ratkaisutapa, jossa pelkällä laskutikulla pärjääminen on jo suuri taito.

© Jalkapalloviikko 2020