Klubi-36:n B-tytöt taipuvat

image_printTulosta

12.7.2020, T18 Ykkönen

Klubi-36 Iisalmi – Tikkurilan Palloseura 2-4 (1-1)

Maalit: 2. 1-0 Savolainen, 41. 1-1 Yrjölä, 49. 2-1 Penttinen, 59. 2-2 Huttunen, 65. 2-3 Lipponen, 82. 2-4 Siren

Eleonoora Penttinen (pallolla, arkistokuva, FZsch syksy 2019)

Iisalmelaisen Klubi-36:n B-tytöt olivat joutuneet odottamaan pitkään kauden avausotteluaan ikäluokan I divisioonassa. Kauden avausottelu päättyi iisalmelaisten osalta 2-4 (1-1) -tappioon Tikkurilan Palloseuralle.
Kauden avausosumaa ei kotiyleisön tarvinnut pitkään odottaa, kun Nanna Savolainen vei Klubin johtoon jo 2 minuutin pelin jälkeen. Tämän jälkeen kenttätapahtumia hallitsi TiPS, mutta iisalmelaisvahti Iida Toivanen piti kotijoukkuetta pystyssä loistotorjunnoilla. TiPS kuitenkin onnistui tasoittamaan Siiri Yrjölän osumalla.
Toisen jaksonkin Klubi-36 avasi vahvasti Eleonoora Penttinen vei Klubin uudelleen johtoon. Vantaalaisten painostus kuitenkin tuotti tulosta ja Jenni Huttusen, Kia Lipposen sekä Aada Sirenin osumilla vieraat käänsivät pelin edukseen.
Klubin parhaat Sankariniemien kentällä olivat kärjen Savolainen, puolustuksen Noora Lukkari ja maalivahti Toivanen.

Kimmo Turpeinen