Rangersille 1-11 tappio Blackbirdistä

image_printTulosta

Keskiviikkona pyörähti Miesten Kolmonen käyntiin varsin odotetulla kamppailulla, kun Kolmosen kärkipäähän kaavailtu Rangers kohtasi Kolmosen ennakkosuosikin eli Blackbirdin Viitaniemessä. 

Ke 17.4.2024 – M3
Kypärämäki Rangers – FC Blackbird Jyväskylä 1-11 (0-3)
T: Viinikainen – Laivonen, Lummi
Y: N.N. Viitaniemen liikuntapuistossa
MAALIT: 19. 0-1 Suominen, 24. 0-2 Heimonen, 31. 0-3 Särkkä, 47. 0-4 Rautiainen, 49. 0-5 Petrescu, 62. 0-6 Petrescu, 63. 0-7 Heimonen, 66. 0-8 Petrescu, 72. 0-9 Petrescu, 76. 0-10 Tuomaranta, 81. 0-11 Tuomaranta, 89. 1-11 T Korhonen
V: Abahassine, T Korhonen – Schuurman

   Harrastelijatoimittaja pääsi muiden jalkapallollisten velvoitteiden vuoksi paikalle vasta vähän alkuvihellyksen jälkeen, mutta ilmeisesti Rangersilla oli ollut ihan hyvä alku, vaikka maaleja ei ollut tullutkaan. 

   Eka Blackbirdin maali tuli kulmapotkusta, kun Joonas Suominen ylti vastustamattomasti muiden yläpuolelta puskemaan. (19.).

Johtomaali helpottikin jännistystä ja vain hetkeä myöhemmin Jarkko Heimonen tykitti älyttömän pommin yläriman kautta maaliin. Kauden komein maali heti ensimmäisessä ottelussa ja se ei osunut edes kameraan. 

   Seuraavassa ottelussa sitten uudestaan samanlainen, niin yritän olla valmiina. Ville Särkkä ehti tehdä vielä maalin ennen puoliaikaa (31.), johon mentiin 0-3 tilanteessa.

   Blackbird jatkoi tauon jälkeen siihen mihin aikaisemmin jäi. Maalit Leo Rautiaiselle (47.), Tomi Petrescun eka (49.) ja toinen (62.). Heimonen teki väliin yhden (63.) ja Petresculle vielä pari maalia lisää (66., 72.). 0-9 oli tilanne siinä vaiheessa.

   Jere Tuomaranta teki seuraavat kaksi maalia (76., 81.) ennen kun Rangers sai lohdutuspalkinnon. Teemu Korhonen potki pallon maaliviivalta sisään ja osui samalla Birdin maalivahti Marias Puttosta päähän (89.).

   Loppulukemat 1-11 ei ihan ollut sitä mitä kukaan ottelulta odotti. Blackbird liikkui kevyemmällä jalalla ja oli maalipaikoissa hyvin ahnas, sekä hieman myös onnekas. Jokunen maali kimpoili sisään vastustajan, tai hyökkääjien kautta, mutta maalipaikoille pääseminen oli vaivatonta Petrescun toimiessa kapelimestarina. Neljä maalia ja lukuisia maalisyöttöjä oli varsin hyvä kauden avaus myös hänelle. 

   Rangers oli epäonnekas saadessaan heti kauden alkuun Blackbirdin vastaansa. Rangers-kone käynnistyy vasta pelattujen otteluiden jälkeen. Ei tietoa miten on talvella treenattu, mutta kokeneet pelimiehet innostuvat pelaamaan vasta ruohon tuoksuessa. Eka peli on pian unohdettu ja kohti seuraavaa.

OR