Harjun Potku voittaa harjoitusottelun selkein numeroin

image_printTulosta

Kampuksen Dynamo – Harjun Potku 1-6 (0-1)

MAALIT: 36. 0-1 Toppinen, 50. 0-2 Luoma, 57. 0-3 Toppinen, 61. 1-3 I Gholami, 66. 1-4 Banashok, 67. 1-5 Haapea, 77. 1-6 Banashok

KaDy – paremmin tunnettu HoDy:nä – yritti saada pallonhallintaa, Harjun Potku mieluummin hyökkäsi vastaan. Avausjaksolla näkyi kentällä, että tauko on ollut pitkä. Liian epätarkkaa oli pallollinen peli kummallakin joukkueella. Lassi Toppisen avausmaali (36.) olikin vielä puoliksi vahinko.

Sivuvaihdon jälkeen alkoi kuitenkin tapahtua ja maaleistakin yksi oli kauniimpi kuin toinen: Oskari Luoman 2-0, hienolla yhteistyöllä Miikka Huiskon kanssa (50.) tai Jalmari Haapean 25m nosto (67.) ovat vain esimerkkejä. KaDylle oli Ibrahim Gholami välissä kaventanut 1-3:een, mutta muuten toinen jakso meni selkeästi Potkulle. Viimeisessä vartissa HoDy:n jalat näytti olevan siellä täällä väsyneiltä, mutta matala puolustuslinja aukaisi myös tiloja ylhäällä ja suoraviivaisemman pelin kautta tuli myös muutamaa hyvä paikka.

JaVi julkaisee kauden 2020:n peliraportit Viikkojulkaisuissa, jotka pystyy nyt tilaamaan nettisivuillamme.